Nuuksion Valklampi - mkki, talo, huvila

NAUTISKELE LUONNONRAUHASTA NUUKSIOSSA
Noin 230 m2 Valklammen talo sijaitsee Nuuksion kansallispuistossa omassa rauhassaan kauniin metsälammen rannalla noin 40 minuutin päässä Helsingistä ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Talo soveltuu 2 – 40 hengelle niin mökkikäyttöön kuin kokouksiin ja juhliinkin, ja se on ainoa rakennus puhtaan metsälammen rannalla.

Noin 230 m2 huvilassa on tilava sali takkoineen, moderni keittiö (astianpesukone, liesi keraamisin tasoin, kahvinkeitin, vedenkeitin, sekä normaalit ruoanlaittoastiat, ruokailuastiat ja aterimet), 2 kylpyhuonetta (kummassakin suihku) sekä 4 makuuhuonetta, joissa yhteensä 16 makuupaikkaa (+ avattava vuodesohva salissa 2 hengelle).

Autolla pääsee aivan perille asti. Talolla on suuri piha-alue, jossa mahtuu kääntämään linja-autonkin. Rannalta löytyy pieni, perinteinen puulämmitteinen sauna, josta pääsee suoraan laiturille. Rannalla on myös nuotiokehä, joka on vain huvilan asukkaiden käytössä.

Ulkoilumaastot ovat upeat, katso RETKIKARTTA

1957 rakennettu Valklampi toimi ensin metsureiden ja hevosajomiesten tukikohtana ja majoitustilana. Myöhemmin muun muassa presidentti Urho Kekkonen viihtyi siellä syksyisten hirvijahtiensa aikana.

Valklammen tilat Nuuksiossa voi vuokrata yksityis- ja yrityskäyttöön tunti, päivä tai viikko perusteisesti. Valklammelle voi myös tilata ohjelma-, catering- sekä muut toivomanne palvelut tarpeenne mukaisesti.

JOS TAHDOT LISÄTIETOA PALVELUISTAMME TAI TEHDÄ VARAUKSEN,
SOITA 040 514 7908 TAI 050 595 6705
TAI SIIRRY YHTEYDENOTTO - LOMAKKEESEEN:
YHTEYDENOTTO

Takaisin