Metsravintola & Catering

ERÄHENKEÄ JA SUOMALAISEN KEITTIÖN AARTEITA AURORA NUUKSIOSSA

Tilausravintola Aurora Nuuksio hellii makuelämyksillä suoraan Nuuksion kansallispuistossa.

Käytämme puhtaita suomalaisia raaka-aineita kauniisti ja maistuvasti, hyvinä esimerkkeinä sienikeitot Nuuksiosta poimituista sienistä, paikanpäällä valmistetut loimutetut ja savustetut kalat, tulilla kypsytetyt fileet sekä mehevän marjaiset jälkiruoat.

Järjestämme myös teemaruokailuja Nuuksion maisemissa, esimerkiksi alueen perinneruoka, aikamatka torpparin pöydästä herrasväen juhliin, kevään parsat ja korvasienet, syksyn sieni- ja riistaruoat, rapujuhlat, kesän marjat ja vihannekset, jouluateriat ja pikkujoulupöydät.

Grillailut onnistuvat joko nuotiolla tai komeassa hirsikodassamme. Tarjoamme mielellämme myös nuotiolla valmistettuja ruokailuja muualle Nuuksioon, kuten Haltialle tai maastoon. Vai tahdotko perehtyä eräruokailun saloihin taitavien kokkiemme johdolla Nuuksion eräkokkikoulussa?

Ota yhteyttä ja pyydä menuehdotuksia. Tai kerro meille toiveistasi, kokkimme suunnittelevat juuri tilaisuuteenne sopivan menun eräaterioista gaala -illallisiin.

AURORA MENU
AURORA VIINILISTA
TULILLA MENUT

RUOKAA RAKKAUDELLA - SIKKE SUMARIN BLOGI NUUKSION KANSALLISPUISTON KATTILASTA!
LUE SIKEN BLOGI

PIKKUJOULUT IKIMUISTOISEN TUNNELMALLISESTI NUUKSION KANSALLISPUISTOSSA
Olemme ainoa toimija suoraan Nuuksion kansallispuistossa omissa tiloissa. Yhdistä kaunis luonto, tunnelmalliset tilat kolmelta vuosisadalta ja erinomainen ruoka pikkujouluihisi. Osaavat kokkimme loihtivat niin perinteisiä jouluruokia kuin muitakin maistuvia kauden ajankohtaisia herkkuja. Toki myös savusauna lämpeää, ohjelmapalvelut tarjoavat elämyksiä ja juhlien jälkeen voi majoittua Aurora Nuuksiossa ja Valklammella.
TERVETULOA!
Lisätietoja Virva Salama 050 595 6705
Siirry yhteydenotto - lomakkeeseen:

YHTEYDENOTTO

GRILLAILUT- JA NUOTIO-RUOKAILUT TULILLA NUUKSIOSSA - JOKO MAASTOSSA TULIPAIKOILLA, HALTIALLA TAI HIRSIKODASSAMME NUUKSION KANSALLISPUISTOSSA
Järjestämme Nuuksiossa vieraileville ryhmillemme grilli- ja nuotioruokailuja. Kokeneet eräkokkimme erääntyvät myös mielellään maastoon tulipaikoille (vaikkapa Haltian lähellä sijaitseville!). Tulilla loimutetut ja savustetut kalat, tulilla ammattitaitoisesti valmistetut fileet, Nuuksion sienikeitot, tikkupullat, räiskäleet ja muut herkut maistuvat ulkoilun lomassa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

JOS TAHDOT APUA TILAISUUDEN SUUNNITTELUSSA TAI LISÄTIETOA PALVELUISTAMME, SOITA 040 514 7908 TAI 050 595 6705
TAI SIIRRY YHTEYDENOTTO - LOMAKKEESEEN:

YHTEYDENOTTO